Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Citroenstraat 9

Citroenstraat 9 te Den Haag

In de geliefde Vruchtenbuurt, aan de rustige Citroenstraat gelegen, leuk jaren ’30 parterre appartement met een woonoppervlak van ruim 87 m² en een heerlijke achtertuin van 9 x 7.3 m. mét schuur.
Het geheel is voorheen lange tijd verhuurd geweest en dient volledig gerenoveerd/ aangepast te worden aan de moderne tijd. De Vruchtenbuurt kenmerkt zich door haar strategische- en prettige ligging tussen de kust en het centrum in, waardoor alles dichtbij is. De gezellige Vlierboomstraat en de Appelstraat voorzien in een ruim en divers aanbod aan winkels en leuke eetgelegenheden. Verder is het winkelcentrum aan het Savornin Lohmanplein op loopafstand gelegen.

Indeling:

Via eigen voortuin, entree tot het appartement met tochthal en hoofdhal toegang gevende tot alle vertrekken. Direct links twee deuren naar de woonkamer ensuite met schuifseparatie voorzien van het originele glas-in-lood. Doordat dit appartement een eigen voortuin heeft, veel privacy en een fijn uitzicht. Vanaf de achterkamer middels openslaande deuren toegang tot de heerlijk grote achtertuin met schuur. Tussengelegen eenvoudige keuken met daarnaast gelegen ruime slaapkamer met eveneens eigen toegang tot de achtertuin. Slaapkamer twee bevindt zich aan de voorzijde en is ook prettig van formaat. Verder vanuit de hal nog een badkamer en separaat toilet.

Kortom; een leuk parterre appartement in de gezellige Vruchtenbuurt met fantastische tuin op een goede plek, dat na verbouwing weer een heerlijk thuis kan worden!

Bijzonderheden:

– kadastraal bekend: gemeente Loosduinen, sectie I, nummer 6831, A-1;
– 1/3de aandeel in actieve en professioneel beheerde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 90,- per lid;
– gezamenlijke opstalverzekering;
– VvE ingeschreven bij de KvK;
– meerjaren onderhoudsplan aanwezig;
– energielabel G;
– door de firma Object & Co. o.b.v. NEN 2580 opgesteld meetrapport beschikbaar;
– vanwege het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst, de zgn. ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– aangezien verkoper het onderhavige nooit zelf heeft bewoond, zal in de koopovereenkomst de zgn. niet bewoningsclausule worden opgenomen;
– projectnotaris van toepassing, derhalve keuze aan verkoper.

Kaart