Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Caan van Necklaan 181

Caan van Necklaan 181 te Rijswijk

Leuk, te renoveren parterre appartement van ca. 87 m² met heerlijke achtertuin van ca. 75 m² aan de welbekende Caan van Necklaan in Oud-Rijswijk. Het winkelgebied rondom de Herenstraat bevindt zich op loopafstand, net als verschillende openbaarvervoer verbindingen. Verder een goede bereikbaarheid tot uitvalswegen en sport- en recreatie ook in de directe omgeving. Kortom, na renovatie een geweldige plek om te wonen.

Indeling:

Voordeur naar vestibule en tussendeur naar de hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de rechterzijde, de ruim 11 meter lange woon-eetkamer ensuite met schuifseparatie en aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar de heerlijk ruime achtertuin (ca. 9.8 x 8 m.). De tussengelegen keuken bevindt zich ook aan de achterzijde en heeft een eigen deur naar de tuin, net als de naastgelegen slaapkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een mooi formaat. Verder nog een tussengelegen badkamer en een separaat toilet.

Bijzonderheden:

– onderdeel uitmakend van recent geactiveerde VVE met een bijdrage van € 95,00 per maand;
– VvE ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
– gemeenschappelijke opstalverzekering;
– gezamenlijke VvE bankrekening;
– recent MJOP beschikbaar;
– meetrapport en plattegronden opgesteld door de firma Object & Co, conform de branchbrede norm;
– het geheel is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve compleet gerenoveerd te worden;
– door het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de zogenaamde ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen alsmede de niet-zelfbewoningsclausule;
– projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart