Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Bruinbankstraat 41

Bruinbankstraat 41 te Den Haag

In een leuke straat in Duindorp gelegen eerste etage appartement van ca. 58 m² met een meegesplitse vliering, die nu alleen nog met een losse trap bereikbaar is. Ter inspiratie; verschillende buren in de rij hebben de vliering bij de woning getrokken met een vaste trap en een dakkapel aan de achterzijde geplaatst, waardoor extra woonruimte is ontstaan. We kunnen ons voorstellen dat dit ook bij deze woning mogelijk is. Het appartement ligt op steenworpafstand van het Zuiderstrand. Verder goede bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer. Het geheel is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve gerenoveerd te worden.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond met trap naar de eerste etage alwaar een L-vorimige hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een vrije kijk door de straat heen. De achtergelegen slaapkamer is goed van formaat en fijn licht. De tussengelegen eenvoudige keuken ligt eveneens aan de achterzijde en biedt, net als als de tweede slaapkamer toegang tot het balkon aan de achterzijde. Slaapkamer drie ligt aan de voorzijde van de woning en geeft middels een luik toegang tot de vliering. In de hal verder nog een separaat toilet.

Kortom; een huis met potentie op een leuke plek, vlakbij het Zuiderstrand!

Bijzonderheden:

– Gelegen op eeuwigdurende heruitgegeven erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 63.90 en € 25.50 beheerskosten
– 1/2 aandeel in actieve en professioneel beheerde VvE met een bijdrage van thans € 50,- per maand;
– MJOP aanwezig;
– Mogelijkheden om de kapverdieping erbij te betrekken waardoor extra vierkante meters woonruimte ontstaan;
– Conform NEN 2580 meetrapport ca. 58 m² woonruimte op de eerste etage en ca. 25 m² aan overige inpandige ruimte (kapverdieping)
– Thans geen verwarming;
– Het appartement is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve gerenoveerd te worden;
– gezien het originele bouwjaar, zullen in de koopovereenkomst de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen alsmede de niet -bewoningsclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart