Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Bentinckstraat 34

Bentinckstraat 34

Achter zo’n fraaie voorgevel uit 1913, in een typische Statenkwartierstraat gelegen parterre appartement met achteruitbouw, met een woonoppervlak van ruim 112 m² en een achtertuin van ca. 41 m².
De Bentinckstraat is een leuke straat die tussen de Frederik Hendriklaan en de Van Bleiswijkstraat in is gelegen en daardoor lekker rustig. Alles wat de Frederik Hendriklaan te bieden heeft u echter onder handbereik, zoals een leuk en afwisselend aanbod aan winkels, lunchgelegenheden en restaurants. Het strand van Scheveningen fietst u in 5 minuten aan. Diverse internationale organisaties en scholen allemaal op loop- danwel korte fietsafstand. Deze woning is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve intern compleet gerenoveerd te worden.

Indeling:
Entree via eigen voordeur op de begane grond, vestibule en hal naar de verschillende vertrekken. Direct links vindt u de charmante woonkamer-ensuite met suite separatie en hoge plafonds met de originele lijsten. Middels openslaande deuren toegang tot de leuke privé gelegen achtertuin. Terug in de hal treft u een nog een combinatie douchruimte en toilet aan en bergruimte onder de trapopgang. De keuken is aan de achterzijde gelegen en sluit aan op een kleine patio. In de uitbouw vindt u de ruime hoofdslaapkamer met vaste kasten en eigen toegang tot de achtertuin. Middels een trap toegang tot de 1ste verdieping van de uitbouw met twee slaapkamers.

Kortom; een leuke te renoveren woning op een geliefde plek in het Statenkwartier, die na verbouwing weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– gelegen op eigen grond;
– gelegen binnen beschermd stadsgezicht Statenkwartier;
– woonoppervlak van ca. 112 m²;
– inhoud van ca. 458 m³;
– achtertuin van ca. 41 m²;
– woonkamer plafondhoogte van ca. 3.2 m.
– voor de volledige maatvoering verwijzen wij u graag naar het door de firma Object & Co. opgestelde meetrapport;
– 1/3de aandeel en stem in actieve VvE;
– VvE ingeschreven bij de KvK;
– VvE bijdrage € 60,- per maand;
– energielabel G;
– grotendeels voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing;
– in de koopovereenkomst zullen de zgn. ouderdoms-en materialenclausule worden opgenomen, alsmede de niet-bewoningsclausule;
– gemeenschappelijke opstalverzekering.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart