Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Anna Paulownastraat 54a

Anna Paulownastraat 54 a te Den Haag

Subliem stadshuis in een van de leukste en mooiste straten van Den Haag. Deze compleet gerenoveerde woning beslaat een oppervlakte van in totaal ruim 300 m2, verdeeld over een meer dan riante woonkamer met achtertuin/patio, een zeer luxe uitgevoerde woonkeuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote kelder/ souterrainkamer.
De Anna Paulownastraat- en plein; onder kenners bij uitstek de plek om te genieten van een mooie zonnige dag op een van de vele terrassen en lekker te eten in een van de uitstekende restaurants. Op loopafstand van de Koninklijke stallen, het Noordeinde en de Prinsestraat. Alles wat Den Haag te bieden heeft, onder handbereik!

Indeling:
Middels fraaie entree met ingebouwde vestibule en stalen openslaande deuren toegang tot de heerlijk ruime woonkamer met een mooie strakke gashaard en uitzicht over de tuin/patio. De woonkamer staat middels een lichte galerij in verbinding met de fantastische woonkeuken, voorzien van eigen openhaard, groot kookeiland en alle denkbare apparatuur. De gehele begane grond is afgewerkt met een mooie gietvloer in een lichtgrijze teint. Onder de keukenruimte bevindt zicht de grote kelder/souterrainkamer met daglichttoetreding en een goede stahoogte. Op de begane grond bevindt zich verder nog een ruime bergkast en een gastentoilet.

1ste etage:
Via hoog trappenhuis middels grote overloop toegang tot de 1ste etage alwaar twee mooi formaat slaapkamers bevinden. De eerste slaapkamer is uitgevoerd met een vaste inbouwkast en de tweede slaapkamer is speels ingedeeld met een vide, beide met fantastisch hoge plafonds. Op deze etage vindt u tevens de eerste volledig uitgeruste badkamer met een grote inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en design handdoekradiator, dit alles zeer luxe afgewerkt, in een mooie lichtgrijze kleurstelling.

2e etage:
Doorlopend trappenhuis naar de tweede etage, waar zich de mastersuite bevindt. Onder een mooi balkenplafond is de hoofdslaapkamer ingericht met ingebouwde dressing en een badkamer ensuite met wederom een grote inloopdouche, vrijstaand design-bad, dubbele wastafel, toilet en handdoekradiator. Het geheel is zeer smaakvol en met gebruik van hoogwaardige materialen afgewerkt in een wederom lichtgrijze kleurstelling.

De Anna Paulownastraat 54 a moet u zien om een echt goede indruk te krijgen van alles wat dit fraaie stadshuis te bieden heeft!

Bijzonderheden:

– gelegen in dé leukste straat van het Zeeheldenkwartier;
– compleet gerenoveerd stadshuis met een woonoppervlak van ruim 300 m²;
– tot in de puntjes en op hoogwaardige wijze afgewerkt met gebruik van kwaliteitsmaterialen- en apparatuur;
– 3 grote slaapkamers en twee badkamers;
– mooie achtertuin/ patio op zuidwest van ca. 40 m²;
– veel licht door het gehele huis, door de grote raamoppervlakken;
– Fraaie gietvloer op de begane grond en eiken lamelparket vloeren op de slaapetages;
– kadastraal: gemeente ‘s-Gravenhage, sectie O nummer 8308 A-6, uitmakende het 300/535e aandeel in de gemeenschap;
– projectnotaris van toepassing;
– doordat verkoper het pand nooit zelf heeft bewoond, zal preventief de zogenaamde niet-bewoningsclausule van toepassing zijn;
– door het originele bouwjaar zijn de ouderdoms- en materialenclausule van toepassing;
– Garantievoorwaarden van toepassing op de verbouwing.

Kaart