Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Ananasstraat 42

In een van de gezelligste straten van de Vruchtenbuurt op eigen grond gelegen, goed onderhouden, modern en ruim familiehuis met een ruime voor- en riante en zonnige achtertuin, 4 ruime slaapkamers, fietsenhok voor 4 fietsen in de voortuin, 2 balkons op de 1e etage en een vliering. Een gezin kan hier zo zijn intrek nemen.

De woning beschikt over een woonoppervlak van ca. 149 m2, een moderne open keuken met diverse inbouw apparatuur, een moderne badkamer, 4 slaapkamers, een fraaie pvc-vloer in parket-look in de woon-/eetkamer, is geheel voorzien van dubbel glas, cv-combi(Vaillant 2019), alle verdiepingen voorzien van UTP(bedraad supersnel internet) en ligt op loopafstand van de winkels aan de Vlierboomstraat zoals de bakker, slager en groenteboer, alsook winkelcentrum “De Savornin Lohmanplein” met winkels van diverse grotere ketens als HEMA, AH, ETOS etc., diverse scholen voor lager en middelbaar onderwijs, zwembad, diverse uitvalswegen en openbaar vervoer voorzieningen liggen om de hoek, en het Zuiderstrand en Kijkduin is met nog geen tien minuten fietsen te bereiken.

Voortuin met fietsenhok voor 4 fietsen, entree, vestibule met tochtdeur, gang met modern toilet, doorgebroken woon-/eetkamer ca. 11.02×3.62 met parketlook pvc vloer, moderne open keuken in L-opstelling ca. 3.15×1.86 met kunststof werkblad in L-opstelling, onder- en bovenkasten, vaatwasser, koel-/vriescombi, 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, zowel deur als openslaande deuren naar de achtertuin, riante zonnige achtertuin ca. 13.60×5.20 pal zuid georiënteerd en voorzien van houten berging,

Trap naar 1e etage, overloop met 2e modern toilet, doorgebroken voor slaapkamer ca. 5.10×4.10/2.93 met openslaande deuren naar voorbalkon, tussengelegen walk-in closet ca. 2.68×1.96, achterkamer ca. 4.19×3.09 met openslaande deuren naar het balkon, moderne badkamer ca. 3.12×1.88 voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche, vloerverwarming, ligbad en openslaande deuren naar het balkon , balkon op het zuiden over de volle breedte ca. 5.19×0.91,

Trap naar 2e etage, overloop, kast met aansluiting wasmachine, ruim toilet met wastafel, voorkamer ca. 5.11×4.21 met vaste kast, achterkamer ca. 3.55×3.11, vliering ca. 4.75×1.61 en 1.67m hoog met opstelplaats cv-combi(Vaillant 2019).

Aanvullende informatie:
– Loosduinen, I 5119
– Eigen grond
– Perceel grootte 154m2
– Energielabel C
– Voor- en achtertuin
– 2 balkons
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– CV-combi Vaillant 2019
– 4 slaapkamers
– 3 toiletten
– Moderne open keuken met diverse inbouw apparatuur
– UTP aansluiting iedere verdieping
– Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart