Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

Ahornstraat 70

Ahornstraat 70 te Den Haag

In de Bomenbuurt gelegen, leuk te renoveren dubbelbovenhuis met een woonoppervlak van ruim 107 m². De Ahornstraat is een rustige eenrichtingsstraat in de gewilde Bomenbuurt, vlak achter de Hanenburglaan en daardoor zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels, scholen, internationale organisaties, het strand en de stad. De woning is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve intern gerenoveerd te worden.

Indeling:

Voordeur naar hal met meterkast opstelling en trap naar de eerste etage alwaar een overloop met separaat toilet en toegang tot de voormalige woonkamer-ensuite met balkon aan de achterzijde. De keuken bevindt zich aan de voorzijde.

2e etage:
Doorlopende trap naar de overloop op de tweede etage alwaar een tweede toilet en een bergkast. Verder twee goed formaat slaapkamers met beide een inbouwkast, een eveneens ruime tussengelegen badkamer en een derde, compacte en nagenoeg vierkante slaapkamer/study aan de voorzijde.

Ter illustratie: De directe buren hebben een dakopbouw laten plaatsen en in de omgeving zijn verder meerdere dakterrassen gecreëerd. Uiteraard is dit alleen mogelijk met een omgevingsvergunning en toestemming van mede VvE leden, maar laat wel de potentiële mogelijkheden van dit leuke dubbelbovenhuis in de gezellige Bomenbuurt zien.

Bijzonderheden:

– uitstekende ligging t.o.v. winkels, stad en strand;
– ca. 107 m² woonoppervlak;
– dient intern gerenoveerd te worden;
– thans geen verwarming, gaskachels zijn verwijderd;
– voornamelijk enkele beglazing;
– VvE in oprichting (inschrijving KvK, gemeenschappelijke opstalverzekering, MJOP, VvE bijdrage);
– door het oorspronkelijke bouwjaar zullen in de koopovereenkomst de zogenaamde ouderdoms- alsmede de asbestclausule worden opgenomen;
– daar de woning lange tijd verhuurd is geweest zal in de koopovereenkomst de niet-bewoningsclausule worden opgenomen;
– notariskeuze voorbehouden aan verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart