Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

2e Messstraat 12

2e Messstraat 12

OP BIJZONDERE LOCATIE, HARTJE SCHEVENINGEN, IN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX GELEGEN, OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND, DE ZEE EN DE BOULEVARD, 2 KAMER APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND MET VOORTUIN, EIGEN BERGING EN PARKEREN OP AFGESLOTEN TERREIN, OPENBAAR VERVOER, WINKELS EN HET HAAGSE KERNWEGENNET OP KORTE AFSTAND.

INDELING:
Gezamenlijke afgesloten entree met bellen- en brievenbussentableau, riante entreehal. De entree van het appartement, voorzien van gang met meterkast, geeft toegang tot de woonkamer met open keuken die aan de voozijde van het complex is gelegen. De keuken is uitgerust met inbouw koelkast, oven, gaskookplaat, vaatwasmachine en wasemkap, aan de voorzijde gelegen zonnige en gezellige stadstuin op het zuidwesten. Aan de achterzijde bij de entree is de slaapkamer gelegen. Tussen woonkamer en slaapkamer in is de badkamer gesitueerd met wastafel, doucheruimte. Eigen berging in de onderbouw en parkeren op afgesloten parkeerterrein.

Bijzonderheden:
– Eigen grond;
– Eigen berging in de onderbouw;
– Parkeren achter het gebouw, op eigen afgesloten terrein;
– Verwarming d.m.v. blokverwarming;
– Beschermd stadsgezicht;;
– Bouwjaar 1975;
– actieve VVE met bijdrage van ca. € 279,- per maand incl. voorschot stookkosten;
– oplevering per direct;
– niet-bewoner clausule, ouderdoms- en materiaalclausule van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart