Reichman & Rommelaar

Makelaarskantoor
Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie

2e Antonie Heinsiusstraat 100

2e Antonie Heinsiusstraat 100

Uitermate fraai dubbel bovenhuis in het altijd populaire Statenkwartier. Om de hoek van “de Fred” maar toch rustig gelegen aan het einde van de 2e Antonie Heinsiusstraat. Het appartement is in 2014/2015 grondig gerenoveerd, waarbij de authentieke stijldetails behouden zijn gebleven en zelfs op plaatsen zijn teruggebracht. Het resultaat mag er zijn en met een woonoppervlak van ruim 135 m², biedt dit appartement ook alle ruimte. Op de tweede etage, met een zuidoost zonligging vindt u verder nog een fijn zonneterras van ca. 8m². Het Statenkwartier is ideaal gelegen tussen stad en strand, waardoor alles onder handbereik. Verschillende Internationale organisatie/ scholen op loopafstand, net als een mooi gevarieerd winkelaanbod, eetgelegenheden aan de Frederik Hendriklaan, het strand en de zee. Kortom; een heerlijke woonomgeving!

Indeling 1ste etage:
Middels eigen entree, via gelakte trap met traploper opgang naar de woonetage. Overloop met modern hangend toilet + fontein, doorlopend toegang tot de fraaie woonkamer ensuite met schuifseparatie v.v. glas-in-lood, een mooie eiken houten strokenparketvloer en twee schouwen waarvan de voorste met open(gas)haard. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en staat in open verbinding met de eetkamer waardoor een erg mooie ruimte is ontstaan met veel lichtinval. De keuken is van hoge kwaliteit en uitgevoerd met goede inbouwapparatuur, waaronder; vaatwasser, grote Boretti oven, een combimagnetron met daaronder bordenwarmer, afzuigkap, Amerikaanse koelkast en wijnklimaatkast. Aan de voorzijde vindt u verder nog een slaapkamer/study.

2e etage:
Middels de tweede mooie gelakte trap met traploper toegang tot de overloop van de 2e etage, alwaar een mooie master bedroom aan de achterzijde met inloopkast en fijn zonneterras op zuidoost. Ook aan de achterzijde de ruime badkamer met bad/douchecombinatie en meubel met dubbele wastafel. In de hal verder nog een separaat toilet en een vaste kast met opstelling voor de wasmachine en droger. Slaapkamer twee is eveneens goed van formaat en ligt aan de voorzijde. Slaapkamer drie is direct daarnaast gelegen en bevindt zich ook aan de voorzijde.

Bijzonderheden:

– gelegen op eigen grond;
– 3/5de aandeel in actieve VvE van 2, waarbij sinds juni 2018 een bijdrage wordt geleverd;
– bijdrage van dit appartement thans € 135,- per maand;
– inschrijving van de VvE bij de KvK;
– collectieve opstalverzekering;
– renovatie/ verbouwing groot deel v/h appartement in 2014/2015;
– rondom dubbelglas m.u.v. badkamerraam;
– schouw in achterkamer beschikt al over een gasaansluiting;
– bouwjaar CV-ketel, 2010;
– door de firma Object & Co. opgesteld meetrapport en plattegronden conform de branchebrede NVM meetinstructies;
– vanwege het bouwjaar, zullen in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms-/ en materialenclausule worden opgenomen;
– notariskeuze aan koper mits in Haaglanden.

Kaart