Den Haag

Terug uit Indonesië, begon in 1958 de heer Reichman een makelaarskantoor op de Papagaaienlaan 2, in de Pondok. Toen de heer Reichman overleed zette zijn weduwe met haar zwager, de heer Rommelaar, het makelaarskantoor voort.

Daarmee ontstond in 1961 Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar, met het kantoor op de van Boetzelaerlaan 13 te Den Haag. Vanaf 1961 is het kantoor lid van de NVM. Een paar jaar later werd het pand van Boetzelaerlaan 7 aangekocht en door het makelaarskantoor in gebruik genomen, mevrouw Rommelaar assisteerde ook bij het makelaarskantoor, beide dames zorgden voor een grote bekendheid in de makelaardij en verzekeringsbranche. Mevrouw Rommelaar was de moeder van Wieteke van Dort. Wieteke woonde boven het kantoor, ook haar kantoor was gevestigd op hetzelfde adres, mevrouw Rommelaar voerde de administratie en behaalde op haar vijfenzeventigste haar typdiploma.

Het makelaarskantoor werd in 1975 overgenomen door de heer E. Haan, die het bedrijf in 1998 verkocht aan de huidige eigenaar. In 1999 wordt het kantoor op de Van Boetzelaerlaan opgeknapt, voor het eerst krijgt R&R een receptiebalie en een spreekkamer, opdrachtgevers en cliënten zaten voorheen altijd bij R&R aan de bureaus. Al vrij snel daarna blijkt de ruimte op de Van Boetz te beperkt, in 2000 ontstaat een mogelijkheid voor uitbreiding, doordat "Van Onderen Tapijt" uit het Statenkwartier vertrekt, het pand waar zij jaren zaten op de hoek van de Aert van der Goesstraat en de Cornelis de Wittlaan wordt door R&R verworven. Na een ingrijpende verbouwing werd in oktober 2000 het huidige R&R kantoor in gebruik genomen, vanuit dit kantoor werken alle makelaars.

Graag ontvangen wij u om te bespreken op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Bezoekadres
Cornelis de Wittlaan 39
2582 AB Den Haag

Telefoon 070-354 66 00
Fax 070-351 26 74
mail@reichmanenrommelaar.nl


Openingstijden
Op werkdagen zijn wij geopend van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat u ons buiten kantoortijden altijd kunt bereiken en natuurlijk kunnen afspraken op tijden plaatsvinden buiten onze openingstijden.