Bestaande bouw Frankrijk

Behalve het vinden van geschikte woonruimte in eigen land, kan Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar u tevens assisteren bij het vinden van (vakantie)woningen in Zuid-Frankrijk.

Het kantoor waar wij mee samenwerken, GO AZUR, is gevestigd in Cannes. Roswitha Jansen, van origine Duits, runt haar kantoor vanuit haar prachtige villa in de heuvels van Cannes. Wij ervaren haar als een betrouwbare adviseur, het ideale adres om het huis van uw dromen aan de Côte d'Azur te vinden.

Indien u van plan bent om onroerend goed aan te kopen in de omgeving van Cannes, is het de moeite waard om met Roswitha in contact te treden. Het voordeel van de Franse markt is dat verkopende makelaars hun verdienste delen met een makelaar die eventueel wordt meegebracht door een koper. Hebt u geen makelaar dan levert dat geen korting op; daardoor werkt de dienstverlening van Roswitha dus niet kosten verhogend voor u als koper.

Indien u wilt verkopen moet u rekening houden met twee mogelijkheden: een exclusieve opdracht of een vrije opdracht. In het laatste geval is een makelaar niet echt “dedicated” met de woning bezig. Het advies is dan ook om te kiezen voor een exclusieve opdracht, maar dan wel met een makelaar die is aangesloten bij een makelaarsorganisatie, waardoor direct bij de start van de verkoop een tiental actieve makelaars het object komen bekijken. Dit zijn makelaars die zijn aangesloten bij dezelfde organisatie, onderling werken met elkaars objecten, en delen in de courtage. Op deze manier heeft u dus eigenlijk een combinatie: exclusief, maar toch meerdere kantoren. Qua tarief dient u rekening te houden met een courtage van ca. 6% van de koopsom.

Wij werken met Go Azur voor het beheer van onze vakantievilla’s in Cannes. Een uitstekende dienstverlening die Roswitha met plezier voor haar cliënten uitvoert.

GO AZUR
500, Boulevard Brougham
06400 Cannes
Telefoon: +33 (0)4 93 69 50 57 of +33 (0)6 68 70 07 13
Fax: +33 (0)4 93 69 55 14
E-mail: goazurimmo@gmail.com


auSud