Zoeken in ons aanbod


Noordeinde 198


2514 GS
€ 750.000,- kosten koper

Overdracht / aanvaarding

Prijs
€ 750.000,- kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1600
Hoofdbestemming
Winkelruimte

Omschrijving

NOORDEINDE 198 en 198a te DEN HAAG

Den Haag behoort tot de top drie van populairste en grootste steden van Nederland. Tevens vestigt deze stad de Nederlandse regering, het parlement, het Koninklijk Huis en het Internationaal Gerechtshof. Het kernwinkelgebied van Den Haag is verdeeld over een aantal straten, waaronder het Noordeinde en de Hoogstraat, waar veel internationale retailers gevestigd zijn welke deel uitmaken van het hogere segment. Andere hoofdwinkelstraten zijn de Spuistraat, Grote Marktstraat, Venestraat en de Vlamingstraat waar voornamelijk de (inter)nationale ketens zijn gevestigd.

De winkel met bovengelegen woonhuis is 1 van de oudere panden op het Noordeinde, omstreeks 1600 werd dit monumentale pand aan het Noordeinde gebouwd, de winkel van circa 60m2 wordt leeg opgeleverd, de huidige gallery is sinds vele jaren daar gevestigd.

Het woonhuis op de eerste etage en kapverdieping toegangkelijk via eigen entree aan de zijkant (poort met recht van overpad) is verhuurd en wordt in verhuurde staat aangeboden, jaarhuur € 10.500,00.

Het object is gelegen in de historische winkelstraat het Noordeinde, nabij de Mauritskade (Hilton Hotel). Het Noordeinde is het verlengde van de winkelstraat de Hoogstraat en wordt, naast internationale retailers, gekenmerkt door de vele boetieks, kunst- en antiekzaken, juweliers en restaurants.

Kaart