Zoeken in ons aanbod


de Tol 8


2266 EK
€ 1.149.000,- kosten koper

Overdracht / aanvaarding

Prijs
€ 1.149.000,- kosten koper
Huurprijs
€ 100,- per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1979
Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
949 m²
Verdiepingen
2

Omschrijving

De Tol 8, 2266 EK Leidschendam

BESCHIKBAAR TE KOOP / TE HUUR

Het betreft een multifunctioneel bedrijfspand op een zeer centrale locatie nabij uitvalswegen, voorzien van meerdere units, bijbehorende keuken, sanitair en receptieruimte. Het object beschikt over een kantoorfunctie van circa 949 m2, alsmede 3 parkeerplaatsen op eigen terrein en voldoende openbare parkeer gelegenheid. Het gebouw is gelegen aan de Tol 8 te Leidschendam, nabij De Vliet en het historisch centrum van Leidschendam. Op enkele minuten loopafstand zijn uitstekende winkelvoorzieningen (Damlaan) en restaurants te vinden. Zeer geschikt als kantoor-/, showroom-/ praktijkruimte.


Bereikbaarheid
Het object is zeer gunstig gelegen nabij uitvalswegen richting Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Door de ligging nabij de uitvalsweg van de A-4 (Den Haag - Amsterdam ), het nabij gelegen Prins Clausplein, welke direct aansluiting biedt op de A-12 (Den Haag - Utrecht en A-13 (Den Haag - Rotterdam) en vanwege de ligging nabij de tunnel van de N-14, is het object optimaal bereikbaar. Met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Het NS Station Voorburg is op circa 12 minuten loopafstand gelegen.


Het object zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd in de huidige staat met de navolgende voorzieningen:

- CV
- Vloerafwerking
- Zonwering
- Keuken en pantry
- Klimaatinstallatie (airco-units)

Totaal 949 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over de begane grond (505 m2), eerste verdieping (422 m2) en tweede verdieping (21 m2). Zie plattegronden.
HUUR CONDITIES:
- Huurprijs van € 100,- per m2 per jaar berekend exclusief BTW.
- Huurtermijn, 5 jaar + een verlengingsperiode van telkens 5 jaar.
- Opleveringgsniveau, huidige staat.
- Opzegtermijn 12 maanden.
- Zekerheidsstelling/ borg, onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW.
- Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.
- Energielabel, verhuurder heeft (nog) geen energielabel beschikbaar.
- Verhuur/verkoop geschiedt collegiaal met Frisia Makelaars.
- Huurbetaling, per maand vooruit.
- Voorbehoud, positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, na 12 maanden, huurprijs aanpassing, o.b.v. wijziging van het maandprijsindexcijfer (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
- Service- en energiekosten: Het object is geheel zelfstandig en geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder zijn van toepassing.
- Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.COURTAGE:
Indien door de bemiddeling van Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar of Frisia Makelaars, bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

Buitenruimte

Ligging
Woonomgeving

Garage

Parkeerfaciliteiten
3 eigen parkeerplaatsen, voldoende openbare parkeer gelegenheid

Kaart