Zoeken in ons aanbod


Vlamingstraat 36


2511 BB
€ 3.750,- per maand

Overdracht / aanvaarding

Huurprijs
€ 3.750,- per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Afbeeldingen

Bouw

Bouwjaar
1899
Hoofdbestemming
Winkelruimte

Omschrijving

In het hart van het kernwinkelgebied van het centrum van Den Haag gelegen winkelruimte van ca. 69 m² gelegen op A1 winkellocatie aan de Vlamingstraat 36 in Den Haag. De winkelruimte is gelegen naast de New Yorker en in de directe nabijheid van o.a. Shoeby, Sneakers, Bakkerij Bart, The Athlete's Foot en Zeeman.

Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. De haltes van diverse bus- en tramlijnen liggen in de directe nabijheid aan de Grote Markt. Het centrum is goed bereikbaar via de doorgaande wegen van Den Haag.

Parkeren
Om de hoek is de parkeergarage 'Grote Markt' (Q-Park) gelegen. Tevens zijn er op loopafstand de parkeergarages aan de Jan Hendrikstraat, de Torengarage en de Q-Parkgarage aan de Torenstraat. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van (brom)fietsen.

Vloeroppervlak
De winkelruimte en secundaire ruimte, gelegen op de begane grond, totaal circa 69 m².

Gebruik
Het gehuurde mag worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.
Lichte horeca is bespreekbaar.

Huurprijs winkelruimte
€ 45.000,= per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (1) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Bijdrage winkeliersvereniging / BIZ
Niet bekend.

Betalingen
Per kalenderkwartaal vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
De winkelruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat.

Onderhoud en-/of vervanging van deze 'om niet' ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurtermijn
In overleg, voorkeur 5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling/ borg
Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
Verhuurder heeft (nog) geen energielabel beschikbaar.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
In nader overleg, doch spoedig.


Courtage:
Indien door de bemiddeling van Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

Kaart