Zoeken in ons aanbod


Damplein 8 -9


2265 AC
€ 1.950,- per maand

Overdracht / aanvaarding

Huurprijs
€ 1.950,- per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Afbeeldingen

Bouw

Bouwjaar
1959
Hoofdbestemming
Winkelruimte

Omschrijving

Damplein 8 en 9 Leidschendam, Centrum

Op zoek naar een unieke winkellocatie? Dit winkelcentrum is compact en veelzijdig. Het is optimaal bereikbaar en parkeren kan in de parkeergarage.

Pak uw kans en verrijk het reeds aanwezige aanbod door een winkel te openen in het historisch centrum van Leidschendam aan de Vliet. Dit gebied heeft een metamorfose ondergaan om ruimte te maken voor creatieve, innovatieve, doorzettende en klantgerichte ondernemers.
Het moment bij uitstek om een gevarieerde en koopkrachtige klantenkring te gaan bedienen met een eigentijds aanbod van producten en diensten.

Algemeen
Het betreft een circa 175 m2 casco winkelruimte op de begane grond met etalage ramen over de gehele frontbreedte.

Parkeren
Op de Damlaan en rond het Damplein geld gedurende winkelopeningstijden een maximale parkeerduur van 1 uur d.m.v. een blauwe schijf. Maar er is ook een parkeergarage onder het Damplein welke gratis toegankelijk is en geopend tot 00:00 uur.

Huurprijs excl. B.T.W.
- Het eerste jaar geldt een stimulatie huur van €1.950,- per maand excl. btw.
- Vanaf het 2e jaar geldt de huurprijs van €2.775,- per maand excl. btw.

Huurtermijn
De huurtermijn is 5 jaar + 5 optiejaren en vervolgens telkens weer te verlengen voor een aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Metrage
Bruto vloeroppervlakte ca. 175m2

Waarborgsom
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart